Na Satelitu ukrali "golf" Novosađaninu, pokušali krađu još jednih kola, a opelješili kafanu

Novosadska policija rasvetlila je tri krivična dela i uhapsila Ž. Z. (26) iz ovog grada i jednog sedamnaestogodišnjaka, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, teške krađe i pokušaja teške krađe.
Na Satelitu ukrali "golf" Novosađaninu, pokušali krađu još jednih kola, a opelješili kafanu
Foto: 021.rs
Sumnja se da su oni na Satelitu ukrali "golf" jednom Novosađaninu, a policija ih je, sutradan, pronašla u ukradenom vozilu.
Takođe, sumnja se da su njih dvojica pokušala da ukradu još jedno vozilo, a terete se i za tešku krađu u jednom ugostiteljskom objektu iz kojeg su, kako se sumnja, ukrali novac i pića.
Ž. Z. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu, a maloletnik je priveden sudiji Višeg suda u Novom Sadu.
  • Dušan

    15.12.2022 14:32
    Klan
    Pa kad gledaju klan i južni vetar šta drugo očekivati, a o glumcima koji igraju u tim serijama ne vredi ni trošiti reči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika