Krivična prijava protiv Novosađanke koja je na pešačkom u Futoškoj kolima oborila ženu i pobegla

Policija je identifikovala ženu vozača za koju se sumnja da je sinoć oko 22 časa na pešačkom prelazu na uglu Cara Dušana i Futoške vozilom oborila četrdesetpetogodišnju ženu.
Krivična prijava protiv Novosađanke koja je na pešačkom u Futoškoj kolima oborila ženu i pobegla
Foto: 021.rs
Kako 021.rs nazvanično saznaje, u pitanju je 40-ogodišnja Novosađanka.
Protiv nje će biti podneta krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Podsetimo da se udes dogodio dok je 45-ogodišnja žena prelazila ulicu oko 22.20 časova. Nju je oborio žuri "reno" i pobegao sa mesta udesa. Hitna pomoć je zbrinula povređenu ženu i u svesnom stanju je prevezla u Klinički centar Vojvodine na dalje zbrinjavanje.

Teme

udes
  • Pišta

    21.12.2022 11:59
    Pobegulja vozači
    Zašto se nikad Neda puno ime prekršioca što se to krije.Nekad su bili dobošari koji su išli kroz naseljeno mesto pa narodu stavljali na znanje koje lopov koje kriminalac ,a sad u eri satelita,interneta,mobilnih stalno N.N.lice sramota,bruka..
  • Zeljko

    20.12.2022 22:12
    Kantrimen
    Kad se svode analize saobraćajnih nesreća u toku godine nikada se ne izražavaju u rodu. Zovemo rodnu ravnopravnost. Da zagrebemo dalje... Sudije, advokati,JP,Policija,neciji sinovi,ministri itd. To bi bila prava analiza s osvrtom na presude,prihode,za masu policiju Osig. Društva, majstore na crno.
  • Yugo45

    20.12.2022 12:32
    Sve jasno
    Do sad se sigurno otreznila...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika