Biciklisti u Novom Sadu i Titelu vozili potpuno pijani

U protekla 24 sata, u Južnobačkom okrugu, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povređena.
Biciklisti u Novom Sadu i Titelu vozili potpuno pijani
Foto: 021.rs

Pet od tih udesa dogodilo se u Novom Sadu.

Policija je, 28. decembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala 224 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, a tri su zadržana - jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dva zbog nasilničke vožnje.
 
Za nasilničku vožnju terete se dvojica biciklista, u Novom Sadu i Titelu, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni prekršajnom sudiji.
  • Ovo je bruka vlasti

    29.12.2022 16:40
    Dosli su u siromasni Titel da uzmu pare za plate u opstini Beograd, od siromasnog bicikliste? Bruka!
  • 021

    29.12.2022 14:24
    rs
    oduvek sam se pitao, cemu ovo kaznjavanje pijanihi biciklista?
    mislim jel on stvarno nekog moze da ubije/povredi svojom pijanom voznjom u selu na biciklu, osim sebe? Mislim onda mozete hapsiti i pijane pesake, razumem da neko pijan ne sme upravljati autom od 2-3 tone i velikom brzinom, opasnost je po sebe i ljude oko njega, ali pijani biciklista? U najgorem slucaju moze da padne sa strane i povredi sebe, zato nasa milicija to radi, hapsi ga za njegovo dobro a ne jer ugrozava druge :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika