Novogodišnja noć u Novom Sadu: Tuče, opijanja i zapaljeni kontejneri

Novogodišnja noć u Novom Sadu protekla je bez većih incidenata.
Novogodišnja noć u Novom Sadu: Tuče, opijanja i zapaljeni kontejneri
Foto: 021.rs

Dežurne službe su imale posla, ali broj izlazaka nije bio značajno veći u odnosu na bilo koji drugi vikend, sem što je bilo nešto više pijanih.

Kako 021.rs saznaje, na nekoliko lokacija u gradu bilo je tuča, uglavnom više osoba, ali i tamo gde je policija zatekla neke od učesnika nije bilo potrebe za ozbiljnijim intervencijama.

Nekoliko osoba je zadobilo lakše povrede, pojedini osumnjičeni su pronađeni, a u ostalim slučajevima će se istraga nastaviti. 

Prema nezvaničnim informacijama, policajci su nešto pre ponoći, na jednom od mostova preko kanala, zatekli ženu na ivici mosta. Ona je bila pod uticajem alkohola i, nakon što su razgovarali sa njom, predali su je Hitnoj pomoći koja ju je odvela do Kliničkog centra.
 
Saobraćajci skoro da nisu imali posla u novogodišnjoj noći, jer nije bilo ozbiljnijih sudara i radilo se uglavnom na kontroli i usmeravanju saobraćaja. Veće gužve su bile u centru grada tokom popodneva i večeri, kao i posle ponoći u okolini Gradića u Petrovaradinu kada su građani krenuli da se razilaze posle dočeka.
 
Hitna pomoć je uglavnom imala intervencije zbog osoba koje su bile pod uticajem alkohola, pa su ih još od kasnih popodnevnih sati, nakon završetka dnevnih žurki, vozili na detoksikaciju u Urgentni centar. Tokom noći, pijani su, uglavnom bez svesti, nalaženi kod lokala u centru, odnosno kod splavova na Ribarskom ostrvu.
 
Prema informacijama 021.rs, tokom novogodišnje noći, vatrogasci su nekoliko puta izlazili da ugase zapaljene kontejnere.
  • Novosadjanka

    04.01.2023 10:44
    Kukala nam majka na Badnje veče. Biće lomača i divljanja dok ne svane. Ko preživi, pričaće.
  • Dejan Tito

    04.01.2023 07:01
    Zlatno doba
    Ljudi su srecni jer zive u zlatnom dobu i valja to svake godine proslaviti u stilu neotesanih balkanaca
  • Dođoš

    03.01.2023 21:01
    @kukavice
    Skoro 30 godina sam ovde, nikad petardu nisam bacio, ali zato moje komšije Novosađani rokaju za sve pare. Ne prigovaram im, samo kažem vama da malo pogledate i u svoje dvorište, vaši sugrađani takođe koriste pirotehnička sredstva. Vama će životi proći u kuknjavi o "dođošima", duhovna jad i beda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika