Maloletniku iz Bačke Palanke 30 dana pritvora zbog pokušaja ubistva Futožanina

Maloletniku iz Bačke Palanke osumnjičenom za pokušaj ubistva određen je pritvor do 30 dana.
Maloletniku iz Bačke Palanke 30 dana pritvora zbog pokušaja ubistva Futožanina
Foto: 021.rs

Kako je Tanjugu potvrđeno u Višem sudu u Novom Sadu, pritvor je određen zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog načina izvršenja i težine krivičnog dela koji su doveli do uznemiravanja javnosti.

Kako je 021.rs danas objavio, petnaestogodišnjak se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je 2. januara u Bačkoj Palanci nakon rasprave nožem naneo teške telesne povrede šesnaestogodišnjaku iz Futoga.
 
Mladić iz Futoga je zadobio teške povrede grudnog koša, opasne po život i smešten je u Dečiju bolnicu u Novom Sadu.
  • Zabrinut

    06.01.2023 07:04
    Molim lepo
    Pod uslovom da ne braniš sebe ili svoju porodicu, nemaš opravdanje za nanošenje takvih povreda drugom živom biću....Da sistem radi kako treba, ovo derište bi dobilo tretman odrasle osobe i išlo na ozbiljnu rehabilitaciju od 30 godina zatvora, ali već znamo svi kako će se ovo završiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika