Sudari i padovi u sat vremena: Muškarac pao s bicikla, putnice povređene pri kočenju autobusa

Pet osoba povređeno je u vremenskom periodu od oko sat vremena u toku jučerašnjeg popodneva.
Sudari i padovi u sat vremena: Muškarac pao s bicikla, putnice povređene pri kočenju autobusa
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, nešto pre 14 sati tri žene su povređene tokom naglog kočenja autobusa u Narodnog fronta.

U pitanju su 73-godišnja, 66-godišnja i 59-godišnja putnica. Sve tri zbrinute su na licu mesta, dve su potom prevezene u Urgentni centar u svesnom stanju, dok je treća putnica dobila uput u slučaju da joj zatreba lekarska pomoć.

Tridesetšestogodišnja žena povređena je u sudaru dva vozila, koji se oko 14.30 dogodio na uglu Kralja Petra i Gagarinove ulice.
 
Povređena putnica zbrinuta je na licu mesta i potom prevezena na odeljenje hrirugije Urgentnog centra KCV, u svesnom stanju.
 
Sedamdesetpetogodišnji muškarac pao je sa bicikla oko 15.15 časova, kod Maxbet kladionice na Temerinskom putu. Prema rečima dr Krulja, reč je o spontanom padu u kojem je biciklista zadobio telesne povrede, a Hitna pomoć ga je zbrinula na licu mesta i u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.
  • no name

    06.01.2023 10:59
    aaa
    Svi negde neko zuri ili nemaju trenutak paznje,sta je s vama ljudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika