Bahati mladići šutirali inventar kafića i napali konobare: Novosadska policija traga za njima

Novosadska policija traga za bar trojicom mladića koji su u četvrtak uveče u centru Novog Sada prvo šutirali inventar jednog lokala, a nakon toga napali konobare, saznaje 021.rs.
Bahati mladići šutirali inventar kafića i napali konobare: Novosadska policija traga za njima
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, u ovom incidentu jedan od radnika lokala, star 32 godine, zadobio je lake telesne povrede i morao je da bude prebačen u Urgentni centar, gde je dodatno pregledan.
Kako 021.rs saznaje, sve se odigralo na uglu Zmaj Jovine ulice i Svetozara Miletića. Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa je izašla na poziv policije u 22.39 i zbrinula povređenog 32-godišnjaka. S povredama, ali u svesnom stanju, prevezen je na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
Svedoci navode da su trojica mlađih muškaraca prvo šutirali stolice i stolove iz bašte jednog od lokala, a onda je pokušao da ih umiri jedan od zaposlenih.
 
"Izašla su dvojica zaposlenih iz lokala, po odeći bih rekao da su kelneri i rekli tim momcima da ne rade to, da ne diraju inventar. Međutim, ovi se na to nisu obazirali nego su čak uzeli stolice i gađali ih. Jedna od stolica je pogodila radnika kafića", navodi jedan od svedoka.
 
Od svedoka, 021.rs je čuo da su napadači pobegli potom niz ulicu Svetozara Miletića ka Trifkovićevom trgu. 
 
Policija je ubrzo došla na lice mesta i u okolnim ulicama tragala za počiniocima, ali nisu uhvaćeni. 
 
Nezvanično, radi se na utvrđivanju sivh okolnosti ovog događaja, kao i na pronalaženju napadača. 

Teme

tuča
  • ...

    07.01.2023 00:19
    @Novosađanka

    U vojsci se uci da se uvlacis nadredjenima i jacima, a maltretiras podredjene i slabije. Nece tu nauciti nikakav red.
  • Novosađanka

    06.01.2023 16:26
    sluzenje vojske
    Do skora sam bila 100% protiv uvodjenja sluzenja vojske redovno, jer sto bi se omladina mucila kao moja generacija. Ali kad vidim kakvi su ovi danas, koji ubijaju ulicne svirace jer "puklo ga", koji pljackaju i tuku se, koji do 2 ujutro svaki dan vise napolju deru se, piju i bacaju petarde nama pod prozore, koji nemaju ni cilja, ni manira, i kojima su ekolozi "smaraci" i sta ce nam vazduh voda i te gluposti... Sve sto valja od omladine je opravdano napustilo Srbiju, a oni koji su jos ostali pristojni ce kad-tad pobeci. Neka lepo uvedu vojsku i to urednih godinu dana jer ako su moju generaciju namucili i jos ih slali u ratove pa su ispali bolji od ovih sada... Zvucim ko moj otac ali bas me briga!
  • Zozon

    06.01.2023 16:14
    Izgleda da neko nije platio reket.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika