Produžen pritvor Novosađaninu koji je pijan udario u policijski auto i osam puta prošao kroz crveno

Novosađaninu R. B. (53), koji je uhapšen 3. decembra nakon policijske potere, Osnovni sud produžio je pritvor do 2. februara.
Produžen pritvor Novosađaninu koji je pijan udario u policijski auto i osam puta prošao kroz crveno
Foto: 021.rs

U sudu navode da mu je pritvor produžen jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Njega krivična prijava tereti za tri krivična dela i to za ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Dnevnik podseća da je R. B. uhapšen nakon što se nije zaustavio na znak saobraćajne policije već je pokušao da pobegne i pritom, kako se sumnja, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu. 
 
Takođe, prijava ga tereti da je udario u policijski auto i tako lakše povredio dva policajca, a zatim audijem pokušao da udari još dvojicu policajca koji su ga zaustavljali i oni su takođe zadobili lakše telesne povrede. 
 
Nakon što je zaustavljen na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta, alkotestiranjem je utvrđeno da ima 1,2 promila alkohola u organizmu. 
 
Nakon hapšenja, prilikom saslušanja kod javnog tužioca, nije izneo odbranu. 
  • Ilona

    26.02.2023 23:00
    R b
    Šta ne odgovara istina
  • Sale

    09.01.2023 11:35
    Kakvih budala medju nama za volanom..
  • ns posmatrac

    09.01.2023 10:47
    naprednjaci
    Da je SNS-ovac nebi ni dosao kod sudije a kamoli da bi mu produzili pritvor.

    Nadam se da ce biti osudje po svakom osnovu na priblizno maksimalne kazne.
    Jer 1.2 promila nije tesko pijanstvo vec se ovde radi o bahatosti i bezobrazluku koji je ugrozio zivote gradjana i policajaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika