Pet udesa za manje od tri sata u Novom Sadu i okolini

Šest osoba povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda koje su se u ponedeljak posle podne dogodile u Novom Sadu i okolini.
Pet udesa za manje od tri sata u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs

Nešto posle 16 časova, došlo je do sudara dva vozila na uglu ulica Mikole Kočiša i Nevesinjske.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je u tom udesu povređena 50-godišnja žena, koja je, nakon ukazane pomoći, prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.
Pola sata kasnije, oboren je biciklista na uglu Kotorske i Heroja Pinkija. Muškarac star 41 godinu, takođe je, nakon zbrinjavanja, prevezen na hirurgiju Urgentnog centra.
 
Do sudara tri vozila došlo je oko 17.20h, na Bulevaru oslobođenja, "kod Kokre". Ekipa Hitne pomoći je pregledala 37-godišnju trudnicu, kojoj je dat uput da se, ako bude bilo potrebe, javi u Urgentni centar.
 
U Futoškoj ulici, kod broja 36, oko 18 časova je oboren pešak. Prema rečima doktora Krulja, 30-godišnji muškarac je zbrinut i prevezen na hirurgiju Urgentnog centra.
 
Dva vozila sudarila su se u Rumenki, na uglu Ulice oslobođenja i Partizanske, oko 18.40h. Ekipa Hitne pomoći je pregledala 45-godišnjeg muškarca i ženu staru 59 godina, kojima je dat uput da se, ako bude bilo potrebe, jave na hirurgiju.

Teme

udes
  • Aca

    17.01.2023 21:44
    Pa pala je kiša šta očekivati
  • Pavle

    17.01.2023 08:15
    Nije bitno.
    Nije bitno gde se desio udes. Bitno je da se divlja u saobraćaju i da se mnogi bahato ponašaju.
  • Salle

    17.01.2023 06:09
    Jel "kokra" preko puta "tunela jeftinoće"?!? :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika