Uključio žmigavce u Futoškoj, stao pored kola i udario ga automobil - vozač pobegao

Nepoznati vozač automobila, najverovatnije marke "golf", udario je u ponedeljak, oko 18 časova, tridesetogodišnjeg muškarca u Futoškoj ulici.
Uključio žmigavce u Futoškoj, stao pored kola i udario ga automobil - vozač pobegao
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj je za 021.rs naveo da je njihova ekipa intervenisala po dojavi da je oboren pešak u Futoškoj ulici.
Oni su povređenog muškarca nakon zbrinjavanja prebacili na odeljenje hirurgije u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina.
Prema navodima svedoka, povređen je muškarac koji je se nalazio pored svog vozila. Njega je u jednom trenutku udario automobil marke "golf", koji je potom pobegao. 
 
"Čovek se zaustavio u krajnjoj desnoj traci i uključio četiri žmigavca. Izašao je i stajao pored kola, imao je nešto u ruci, kao paket i tada je to vozilo naletelo na njegovo vozilo i njega. Čuo sam jak udarac, ali nisam shvatio šta se tačno dogodilo. Kada sam prišao, video sam momka krvave glave", ispričao je jedan od svedoka za 021.rs.
 
Policija je obavila uviđaj na licu mesta. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, za vozačem koji je pobegao sa lica mesta se i dalje traga.
  • S

    20.01.2023 07:49
    Postao je hit prelaženje ulice i ne gledanja da li ide vozilo . Upalio četiri žmigavca u Futoškoj i izašao da odnese paket ????? Pešaci ne gledaju kada prelaze ulicu , uvuku glavu u kapuljču i kao ja sam pešak vozač mora da stane ... ako te neko udari ti ćeš završiti u kolicima a vozač će izaći iz zarvora .... Moraš paziti na sebe
  • 9

    20.01.2023 02:20
    Hajde u BG
    parkirjte u traci za BAS ili samo vozite po njoj .
    Nije do zakona već do sprovođenja .
    I tamo se traži veza ali je manje zemara i cifra je daleko veća .
  • Istina

    20.01.2023 00:48
    Istina
    Pun grad goveda sa 4 žmigavca. Izvinite goveda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika

Novosađanin uhapšen zbog oružja i droge

Novosadska policija uhapsila je A. B. (56) iz ovog grada, zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.