Novosadska policija traga za ubicom vlasnika menjačnice u Veterniku, kamere snimile incident

Novosadska policija intezivno traga za muškarcem osumnjičenim da je ubio vlasnika menjačnice J. J. (46) sinoć u Veterniku, saznaje 021.rs.
Novosadska policija traga za ubicom vlasnika menjačnice u Veterniku, kamere snimile incident
Foto: 021.rs
Prvi nalazi istrage govore da je vlasnik menjačnice nastradao nakon što se sastao sa za sada neidentifikovanim muškarcem kako bi mu navodno zamenio novac.
Kako 021.rs nezvanično saznaje, policija ne isključuje mogućnost da je do ubistva došlo jer je za sada nepoznati počinilac pokušao da od J. J. otme novac, što ovaj nije dozvolio i tada je došlo do sukoba u kom je J. J. dobio više udaraca od kojih je potom preminuo.
Navodno, postoji i video snimak sa nadzornih kamera sa jednog od obližnjih objekata koji pokazuje da se dva muškarca koja sede u kolima "fijat 500" nedaleko od parkinga restorana "Lipov gaj" gušaju i guraju. Nakon što se vrata od kola otvaraju, jedan muškarac drugog izvlači napolje i zadaje mu više udaraca i potom se udaljava dalje niz ulicu.
 
Nezvanične informacije su da je preminuli pre nego što je otišao u Veternik bio redovno na poslu i onda izašao uz priču da ide nekome da zameni novac.
 
Novosadska policija samo je saopštila da intenzivno traga za počiniocem. 
 
"Beživotno telo muškarca pronađeno je pored vozila, na parkingu u ulici Nova 34, a, prema kvalifikaciji javnog tužioca, reč je o krivičnom delu ubistvo. U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija je obavila uviđaj lica mesta i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja", kažu u novosadskoj policiji.
 
Podsetimo da je telo J. J. pronađeno pored automobila u Ulici Nova 34 u Veterniku, nedaleko do restorana "Lipov gaj", nešto posle 20 časova. Telo su našli prolaznici koji su obavestili policiju, a kako se može čuti, niko od ljudi koji živi u okolini nije čuo neku buku ili video kada se automobil sa oštećenim našao tu. 
 
Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca.
 
Policija i tužilaštvo su obavili uviđaj koji je potrajao do posle ponoći. 
 
Takođe, policijske patrole su viđene kako su obilaze okoline ulice u Veterniku, a išle su i do obale Dunava.
  • Plitak grlic

    27.01.2023 16:06
    okolnosti/kamate/duznici
    Pitam se u svim ovim komentarima koliko ima onih koji mu duguju novac, a o pokojniku sve najlepse-to je red. Zasad poznate okolnosti, medjutim, dovoljno govore u prilog i hvalama i sumnjicavosti...
  • MRK

    26.01.2023 19:32
    Sumnjivo
    Ovolika potreba da se priča da je bio pošten je sama po sebi sumnjiva... a menja pare noću po parkinzima, poneo je potrebnu opremu da štampa priznanicu/račun, da?
  • Grn

    26.01.2023 17:57
    Kakva horska odbrana u komentarima. Ma da...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika