Čuružaninu produžen pritvor zbog napada na sudskog stražara u Novom Sadu

Osnovni sud u Novom Sadu produžio je za 30 dana pritvor M.D. iz Čuruga, koji se sumnjiči da je 25. oktobra, tokom sudskog postupka u kom je optužen za drogu, napao pripadnike straže u sudu.
Čuružaninu produžen pritvor zbog napada na sudskog stražara u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Pritvor mu je produžen zbog posebnih okolnosti koje ukazuju na to da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivična dela za koja se sumnjiči, objavljeno je na sajtu ovog suda.
M.D. se sumnjiči za krivično delo ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Tokom trajanja pretresa 25. oktobra okrivljeni se neprimerno obratio sudiji i nakon što je o tome obavešten dežurni zamenik tužioca došlo je do fizičkog sukoba između okrivljenog i pripadnika straže.
 
Okrivljeni je savladan brzom i profesionalnom reakcijom straže.
  • najiskerenije

    31.01.2023 03:21
    mene isti
    mene su isti cuvari napadali vise puta sad neki su drugacije cinili hteli su da mi podmetnu kad sam najmoralije odgovorio njima za pretnje i

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika