Starijoj Novosađanki na ulici oteo kesu sa novčanikom, ona pala i polomila ruku

N. M. (39) iz Novog Sada uhapšen je zbog razbojništva i teške krađe.
Starijoj Novosađanki na ulici oteo kesu sa novčanikom, ona pala i polomila ruku
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, pre dva dana, na ulici, istrgao iz ruke kesu sa novčanikom i dokumentima sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki koja je, pritom, pala i polomila ruku.
Takođe, sumnja se da je, pre dve nedelje, otrgao sa ramena sedamdesetjednogodišnjoj sugrađanki torbu sa novcem i ličnim dokumentima.
Policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog.
 
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. 
  • ...

    27.01.2023 00:22
    Evo, i ja sam sluzio vojsku. Ucili su nas da maltretiramo slabije, a priklanjao si se takvom "redu" u zavisnosti od toga koliko si djubre bio pre vojske. Vecina vojnika se u fazi "stare dzombe" polako otima kontroli i ni oficiri bas ne uspevaju da ih upristoje, a i ne trude se. A kada takvi odu kuci, ponovo postaju ono sto su i bili: siledzije. Jos im je vojska dala vetar u ledja.
    A tek kada rezervisti obuku uniforme, to vise ni privid discipline nema.
    Setite se divljastava za vreme rata za koje ste culi; velika vecina pocinilaca je odsluzila vojsku.
  • oldtimer

    26.01.2023 18:19
    @ Zrzadin
    I ja sam služio vojni rok, mnogo pre vas, i tvrdim da u to vreme ni pomena o drogama nije bilo. Bilo je pripitih vikendom i to je sve. Slepo kopiranje idiotarija sa Zapada upropastilo je dobar deo omladine i ne samo omladine. Droge su postale važan deo svakodnevice. Što smo "moderniji" to smo izvitopereniji i nemoralniji u svakom pogledu. I da dodam: Nisam ljubitelj Istoka. Cenim samo obične, normalne ljude, a takvih je sve manje.
  • @zrzadin

    26.01.2023 16:47
    Gari ne znam gde si i kada sluzio vojsku,kod mene je bilo alkoholisanih oficira,ali najvise sto se droga pominjala je bio po koji dzoint za vojnike...i to je sve...Treba vojska danasnjim bilmezima ,ali ozbiljna kao sto zna da bude...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika