Još jedan meštanin Kisača pijan vozio bicikl - priveden zbog 2,60 promila alkohola

Policijska uprava u Novom Sadu je, 25. januara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 417 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Još jedan meštanin Kisača pijan vozio bicikl - priveden zbog 2,60 promila alkohola
Foto: Pixabay
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 19 vozača i jedno vozilo, a zadržana su tri vozača, dva zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju tereti se meštanin Kisača koji je vozio bicikl sa 2,60 promila alkohola u organizmu. I juče je muškarac u Kisaču priveden jer je vozio bicikl sa 2,24 promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U  protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su  se tri saobraćajne  nezgode u  kojima je jedna osoba lakše povređena. 
 
U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj  je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.
  • Kisačanin

    27.01.2023 08:07
    A gde su
    Izvestaji ostalih mesta novosadske opstine Stepanovićevo, Rumeka, Kać, Kovilj, Budisava itd, znam samo da patrole saobraćajne policije ne idu ni u jedno mesto sem u Kisač, nigde drugo nisam video patrolu nikad a imam dosta godina!!!
  • Јани

    26.01.2023 20:20
    Само још један
    Јесу ли они то добро преконтролисали?
  • Сремац

    26.01.2023 20:10
    СРАМ ВАС БИЛО
    Срам вас било у Кисачу два пијана бициклиста и ви правите спектакл од тога.Код нас у Срему сваки дан бар петорица нас пијаних возимо бицикл и нико о томе не пише.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika