I dalje se traga za ubicom vlasnika menjačnice i mogućim saučesnicima

Novosadska policija nastavlja potragu za ubicom vlasnika menjačnice Jovanom Janićijevićem Joletom (47), kao i za potencijalnim saučesnicima.
I dalje se traga za ubicom vlasnika menjačnice i mogućim saučesnicima
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, potraga se pored pronalaženja osumnjičenog, kojeg su snimile i kamere kada je na Adicama u utorak uveče u kolima izudarao i izbo Janićijevića, fokusirala i na pronalaženje dvojice muškaraca koji su se raspitivali u Urgentnom centru o zdravstvenom stanju vlasnika menjačnice.
Naime, istraga je utvrdila da su dvojica za sada nepoznatih muškaraca dok je policija tek počinjala uviđaj na parkingu u Novoj 34 nedaleko od autosalona i restorana gde je pronađeno telo ubijenog, došli u Urgentni i pitali o tome da li je Janićijević primljen i da li je živ. 
Policiji su iz Kliničkog centra Vojvodine predali video zapise sa nadzora u Urgetnom i sada se utvrđuje ko su ti muškarci jer postoji mogućnost da su saučesnici koje je ubica poslao da provere da li je njegova žrtva preminula kako bi znao šta dalje da radi. 
 
Dnevnik navodi da je obukcija koja je završena pokazala da ubijeni izboden i ostavljen da umre pored puta. Na telu su pronađene povrede od fizičkog sukoba, kao i tri ubodne rane.  
 
Podaci iz istrage do sada su pokazali, da je Janićijević u utorak bio u svojoj menjačnici u Hadži Ruvimovoj i oko 17 časova otišao. Nezvanične informacije su da je prijateljima rekao da je dobio poruku da se nađe sa nekim kako bi zameno novac, što je nešto što je redovno radio.  
 
Do sada nije utvrđeno zbog čega je sastanak bio u mračnom i skrivenom mestu u ulici Nova 34, a policija tek treba da utvrdi motive i šta je dovelo do sukoba u kolima. 
 
Podsetimo da su telo vlasnika menjačnice oko 20.15 časova pored njegovog Fijata 500l pronašli prolaznici i o tome obavestili policiju, dok je Hitna pomoć po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. 
 
Na osnovu snimka sa nadzorne kamere sa obližnjeg objekta ustanovljeno je da je došlo do sukoba dva muškarca i da onda napadač izašao i izvukao Janićijevića iz vozila, zadao mu još nekoliko udara i ostavio telo pored i otišao. 
  • Anđeo

    28.01.2023 00:50
    Ne gubite se
    Bar bi trebali već znati ko su, ako jesu pitali, bila ta dvojica u bolnici da pitaju za stanje ubijenog! Koja je logika da ih pošalje eventualni ubica, kada zna da ga je sa oštrim predmetom, najverovatnije nožem, 3 puta ubo'?! Svašta! Onda, snimile kamere ubicu, dok su se koškali, udarali, izvukao žrtvu iz automobila, a ne "vide", ko je taj! Ne umeju da izoštre kamere, šta?! Najbolje da novine ne "prepisuju", jedni od drugih.... dok se zvanično ne oglase veštaci, forenzičari itd...
  • Ja

    27.01.2023 15:12
    Pokretna menjačnica
    U izveštajima, novinarskim, samo čitamo kako su raznorazne kamere snimile sve, pa da su na tragu ubice i sl... međutim, mnogo je u ovom slučaju tajni i nejasnoća!
  • Ns

    27.01.2023 13:20
    Ns
    Zato sto je neki njihov! Uterivac dugova, navijac, diler.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika