Ponovo pijani biciklisti i vozači automobila: Vozili u Bačkom Petrovcu i Novom Sadu, pa zdržani

Policijska uprava u Novom Sadu je, 26. januara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 394 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Ponovo pijani biciklisti i vozači automobila: Vozili u Bačkom Petrovcu i Novom Sadu, pa zdržani
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 27 vozača i sedam vozila, a zadržano je sedam vozača, tri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četiri zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju terete se tri vozača automobila i jedan biciklista, u Bačkom Petrovcu i Novom Sadu, koji su učestvovali u saobraćaju sa više od 2 promila alkohola u organizmu.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba lakše povređeno.
 
U istom periodu, na području Novog Sada dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su dva lica zadobila lake telesne povrede.
  • Jan

    28.01.2023 08:55
    Neverovatno
    I ja sam Slovak ali sto se mene tice,24 sata dnevno nek su u Kisacu i nek zaustavljaju sve redom.....Cak se desilo da je covek obilazio na punoj liniji i umesto kazne dao policajcima 5000din...Dok god se nebudu kazne pisale,bice ovako!!!
  • Banderaš

    27.01.2023 21:36
    Jutros je u Švajcarskoj na auto putu kroz Kanton Thurgau radarom snimljen vozač pri brzini 222kmh (120kmh dozvoljena brzina),oduzet mu je auto,oduzeta mu je dozvola,a on je za u ponedeljak u 09h pozvan da se pojavi pred krivičnim sudijom 4 krivična dela za danas optužen.
    Ja bih voleo da zivim u srbiji koja bi imala isto tako efikasno sudstvo,a ne u ovoj koruptivnoj septickoj jami gde je drzavna tuziteljka potonula i ne reaguje na izdaju,pljacku,kriminal,ubistva,korupciju i sve gadosti koje nam uništavaju zivot i budućnost.
  • . Mile

    27.01.2023 12:10
    Samo po manjinama. Juce Kisac danas Petrovac prosle godine racije u Selenci. Kao jedno tiho nacionalisticko zastrasivanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika