FOTO: Nepoznato zašto se automobil zakucao u kamion na Novom naselju

Još nije poznat uzrok saobraćajne nesreće na Novom naselju koja se dogodila sinoć kada je automobil naleteo na parkirani kamion i eksplodirao, prilikom čega je poginula jedna osoba.
FOTO: Nepoznato zašto se automobil zakucao u kamion na Novom naselju
Foto: 021.rs

Policija je obavljala uviđaj tokom cele noći, a jutros su i dalje vidljivi tragovi nesreće. Delimično je oštećeni još jedan kamion koji je bio parkiran na mestu nesreće.

Pojedini mediji prenose saznanja da je u nesreći nastradao dvadesetdvogodišnji mladić, iako zvanične potvrde još uvek nema. 

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa na licu mesta zatekla ugljenisano telo.
 
"Po pozivu policije i vatrogasaca na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša u 23:12 časova naša ekipa je intervenisala zbog požara na jednom vozilu. Pretpostavka je da je automobil udario u pakirani kamion i iz automobila je izvučeno jedno ugljenisano telo nepoznatog identiteta. Ne zna se ni da li je muško ili žensko", navodi Krulj.
 
 
Podsetimo da je se nesreća, prema navodima svedoka, dogodila kada je vozač automobilom uleteo u slepi deo bulevara koji se koristi kao parking za teretna vozila i zakucao se u jedan od nekoliko parkiranih kamiona.
 
Svedoci su naveli da je auto pre izletanja sa bulevara išao vrlo brzo i da nisu čuli kočenje, a koliko je bilo vidljivo na licu mesta, tih tragova nema ni na asfaltu. 
  • Biscayne

    03.02.2023 22:15
    Prelaz
    Ovde na nekoliko metara dole obavezno da se postavi pešački prelaz! Automobili jurcaju neverovatnom brzinom, a deca i odrasli prelaze put da idu na autobus 8-icu. Bila je ranije peticija povodom bas tog pešačkog prelaza, ali je opet završila na dnu nekih foldera… ali možda bi mogla ponovo da zaživi? Saučešće porodici nastradalog. Bilo je očigledno i svedoka nesreće, prometan je to Bulevar, nadam se da će i oni naći mir posle tragedije.
  • Branislav

    01.02.2023 19:08
    Da je vozio propisanom brzinom sigurno se ne bi zakucao. Osvetljeno je dobro, i ima znak. Nije nepregledno. Kamioni su tu parkirani od kraja 90-tih. Mogao je tu biti i označen parking i on bi se opet zakucao. Zakucao bi se i da je ta slepa ulica ne-slepa i da je vozilo išlo iz suprotnog smera. Znači ili je divljao, nije bio pri svesti ili je hteo da se ubije.
  • Bezobrazluk

    01.02.2023 15:11
    @Zemlja čudesa

    Jeste ali malo morgen. Ne bi bilo bitno da li je bio parkiran, u kvaru ili čekao da se uključi u saobraćaj - ali je bitno ako je nedozvoljeno parkiran. To što je tebi isto da zasadiš drvo i ostaviš vozilo tamo gde se ne sme samo govori o tebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika