FOTO, VIDEO: Hapšenje zbog droge na Bulevaru Evrope

Novosadska policija je u akciji na Bulevaru Evrope privela jednog muškarca zbog krivičnog dela povezanog sa narkoticima, saznaje 021.rs.
FOTO, VIDEO: Hapšenje zbog droge na Bulevaru Evrope
Foto: 021.rs
U hapšenju koje se dogodilo oko 16.40 časova, otprilike naspram ukrštanja bulevara sa Ulicom Tone Hadžića, učestvovala su tri vozila policije koja su preprečila put jednom "mercedesu".

Nakon što su okružili auto, policajci su iz njega izvukli muškarca kojem su stavili lisice na ruke, što je pratio veći broj građana koji su prolazili ovim delom bulevara.

Kako 021.rs nezvanično saznaje, muškarac je priveden zbog sumnje da je učestvovao u krivičnim delima povezanim sa trgovinom narkoticima.
 
 
Privedeni je bio putnik u taksi vozilu koje je policija presrela i zaustavila.
 
 
Novosadska policija za sada se zvanično nije oglašavala povodom privođenja, tako da se više informacija očekuje nakon zvaničnog saopštenja.
 
  • Sanja

    02.02.2023 12:28
    Sitna boranija
    Znamo ko drži Novi Sad i dok ti glavni ne budu uhapšeni džaba vam zamajavanje naroda.
  • Zoki

    31.01.2023 20:16
    Ocene
    Pogledajte samo botove kako rade i spustaju ocene svakog ko kaze nesto protiv partijske policije. Zapravi, pa ih nema ih vise toliko ko sto ih je bilo, pocela masina da gubi pare, ne moze da se izdrzava toliki sistem lopova na ledjima osiromasene zemlje.
  • Worm Story

    31.01.2023 15:19
    Taksisti
    Što ne hapse taksiste ako se toliko bore protiv narkotka, više od pola njih je našmrkano na spidu dok voze?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika