Pijan između Begeča i Futoga preticao kolonu vozila, Novosađanin imao 2,62 promila alkohola

Policijska uprava u Novom Sadu je, 1. februara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 490 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Pijan između Begeča i Futoga preticao kolonu vozila, Novosađanin imao 2,62 promila alkohola
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 29 vozača i četiri vozila, a zadržano je sedam vozača, četiri vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a troje zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
Za nasilničku vožnju tereti se vozač iz Bačke Palanke koji je pod dejstvom alkohola, na državnom putu između Begeča i Futoga vozio automobil nedozvoljenom brzinom od 187 km na sat i više puta preticao kolonu vozila koristeći traku za kretanje vozila iz suprotnog smera.
Zbog nasilničke vožnje zadržan je i jedan Novosađanin jer je vozio automobil sa 2,62 promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe lakše povređene.
 
U istom periodu, na području Novog Sada dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lake telesne povrede.
  • Dileja

    03.02.2023 14:50
    Čekamo dojavu od sudije kolko treba da se plati. Ma biće sve ok,kao i uvek.
  • Makarenko

    02.02.2023 23:36
    Los zakon
    Za ova dva idiota sto voze 187 kmh i sa 2.6 promila treba krivicne prijave da budu. Uzeti im vozila i 3 godine zatvora za pokušaj ubistva!
  • Ovosadski

    02.02.2023 19:03
    Komotno i 2 radara između Ns i Beočina. Za mesec dana ima da uzmu kinte da se kupi 10 novih radara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika