FOTO: Četvorka otela mladića u Novom Sadu i tražila 200.000 evra - uhapšeni kod deponije na Klisi

Četiri osobe uhapšene su zbog sumnje da su otele osamnaestogodišnjeg mladića u Novom Sadu.
FOTO: Četvorka otela mladića u Novom Sadu i tražila 200.000 evra - uhapšeni kod deponije na Klisi
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Jutros, oko 3.30 časova, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.
Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, kod Gradske deponije na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20),  G. B. (20) i jednog sedamnaestogodišnjaka, kažu u MUP-u.                    
M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, dok će osumnjičeni maloletnik biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

   
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima novosadske policije na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.
 
"Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnosti koje bi, na bilo koji način, mogle da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje", poručio je Gašić.
  • El Chapo

    08.02.2023 10:04
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...
  • Fe

    08.02.2023 01:27
    .
    Nazalost, da zastite nasu decu od "dece"
  • Bojan

    07.02.2023 15:46
    @Vera

    Ovo nje zemlja, samo idioti misle da jeste. U zemlji ti policija dođe na poziv i kad nemaš 200 hiljada evra u kešu, u rupčagi kao ova ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika