Biciklista i pešak oboreni u Futogu i na Novom naselju, povređena devojka pronađena kraj puta u Kaću

Hitna pomoć danas je intervenisala zbog tri osobe koje su povređene u Novom Sadu.
Biciklista i pešak oboreni u Futogu i na Novom naselju, povređena devojka pronađena kraj puta u Kaću
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, prvi udes dogodio se u 10.04 časova u Ulici cara Lazara u Futogu, gde je oboren biciklista star 88 godina. On je zbrinut na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
Drugi udes se dogodio u 12.17 časova u ulici Seljačkih buna kod broja 81, gde je kombi naleteo na pešaka. Povređen je muškarac star 83 godine. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen na hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine.
U 17.35 časova Hitna pomoć je intervenisala na Zrenjaninskom putu kod Kaća, gde je kraj puta zatečena ženska osoba stara oko 23 godine sa povredama. Kako je za 021.rs rekao dr Krulj, ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na reanimaciju Kliničkog centra Vojvodine, s tim da nije poznato da li je devojka povređena u udesu ili na neki drugi način.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika