Devojka pronađena povređena kraj puta u Kaću u teškom stanju

Devojka koja je danas oko 17 časova pronađena povređena kraj kolovoza na Zrenjaninskom putu u Kaću nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine i u teškom je stanju.
Devojka pronađena povređena kraj puta u Kaću u teškom stanju
Foto: 021.rs
Kako su za 021.rs potvrdili u ovoj zdravstvenoj ustanovi, u KCV je primljena nepoznata ženska osoba.
"Pacijentkinju je dovezla Hitna pomoć u pratnji lekara, u teškom opštem stanju, bez svesti sa vidljivim znakovima krvarenja. Odmah po prijemu preduzeti su reanimacioni postupci, a u trenutku ovog izveštavanja sprovodi se dodatna dijagnostika i intenzivan konzervativni tretman", kažu u KCV-u za 021.rs, bez navođenja drugih detalja.
 
Podsetimo, portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj je za 021.rs rekao da su u 17.35 časova intervenisali na Zrenjaninskom putu gde su kraj kolovoza zatekli povređenu devojku staru oko 23 godine. Ona je na licu mesta zbrinuta i prevezena na reanimaciju KCV-a.
 
Međutim, još nije poznato kako i kakve povrede je zadobila.

Teme

udes
  • Mitar

    08.02.2023 13:53
    Kako su nastale povrede?
    Zasto lekari ne daju saopstenje kako su nastale povrede, pa da ili umire gradjane, ili da ih upozore na postojanje opasnosti?
  • Srdjan

    07.02.2023 10:37
    ?
    Da li je stvarno vazno cime se bavi u situaciji gde je jedna osoba ostavljena povredjena kraj puta, sta daje za pravo nekome da nanosi povrede drugoj osobi. Za sve sporove postoje sudovi, valjda?
    Da ima sistema nebi bilo potrebe za nasiljem!
  • Lupetanja

    06.02.2023 16:53
    Svaki dan prolazim tuda i tu više nema žena- "prijateljica noći", zapravo godinama je tako! Tako da ne lupetajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika