Određen pritvor maloletnom otmičaru mladića u Novom Sadu, sutra saslušanje ostalih osumnjičenih

Viši sud u Novom Sadu odredio je do 30 dana pritvora 17-ogodišnjaku osumnjičenom da je sa još tri punoletne osobe oteo 18-ogodišnjeg mladića, od čijeg oca su tražili 200.000 evra.
Određen pritvor maloletnom otmičaru mladića u Novom Sadu, sutra saslušanje ostalih osumnjičenih
Foto: 021.rs
Pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da bi mogao u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično delo i zbog načina izvršenja dela koji su doveli do uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug portparolka tog suda Jelena Ostojin.
Preostali osumnjičeni, M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20), biće saslušani u utorak u tužilaštvu i tada će biti doneta odluka o njihovom eventualnom pritvoru.
Otmicu je prijavio otac otetog mladića iz Sremske Kamenice kome su otmičari tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina.
 
Posle intenzivne potrage na području grada, policija je kod Gradske deponije na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i uhapsila četvoricu osumnjičenih.
  • Ranko Radojevic

    06.02.2023 13:48
    Brisbane
    Zenica je zatvor bio zakon u Jugoslaviji. Zakon. Kad bi izasli svi bi bili ko bubice jer ih je svako toliko posjetila Milicija sa Socialnom sluzbom koja je radila svoj posao kao i Popravni domovi za ovakve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika