Novosađanin zadržan zbog nasilničke vožnje: Za volanom sa 2,26 promila alkohola u krvi

Vozač iz Novog Sada tereti se za nasilničku vožnju jer je vozio automobil sa 2,26 promila alkohola u organizmu.
Novosađanin zadržan zbog nasilničke vožnje: Za volanom sa 2,26 promila alkohola u krvi
Foto: 021.rs
On je jedan od ukupno 18 vozača koje je novosadska policija isključila iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga. 
Takođe, on je jedan od tri vozača koji su zadržani i koji će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
Inače, novosadska policija je u poslednja 24 časa na teritoriji Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 716 prekršaja.
 
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe lakše povređene. U istom periodu, ali na području Novog Sada dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede.
  • Deda Mraz

    08.02.2023 14:24
    normalno stanje
    Haaahaaaa pa Karlovcani voze normalno sa vise od 2 promila a policija cuti
  • Joca

    08.02.2023 13:47
    u krug u krug
    Nema od takvih ništa pijan uhvate ga odnesu na trežnjenje ne možeš ga ubediti da je pijan, (logično da se ničeg ne seća), edukovanje uzaludno i tako u krug. Ne možeš znati ko će i zbog čega popiti i kada sesti za volan u kontuznom stanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika