Muškarac preminuo na klupi u centru Novog Sada

Osoba za koju se sumnja da je bila u situaciji beskućništva preminula je jutros na Trifkovićevom trgu, u centru Novog Sada.
Muškarac preminuo na klupi u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Čoveka bez svesti na klupi na Trifkovićevom trgu zatekli su prolaznici koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Uprkos naporima medicinskih radnika da ga reanimiraju, muškarac je preminuo.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala oko sedam časova. 
 
"Primili smo poziv u 7:16 časova da se na Trifkovićevom trgu bez svesti nalazi nepoznata muška osoba. Naša ekipa je po dolasku na lice mesta krenula sa reanimacijom. Međutim uprkos pokušajima reanimacije, morali su da konstatuju smrt", kaže Krulj. 
Svedoci kažu da je Hitna pomoć izvodila reanimaciju oko sat vremena.
 
Za sada je nepoznat uzrok smrti, ali se sumnja da je u pitanju smrzavanje. 
 
Na licu mesta je policija koja je obezbedila lokaciju i obavlja se uviđaj.
 
Telo preminulog će biti prebačeno na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. 
  • penzioner

    11.02.2023 12:24
    pijanice
    Bio sam dosta mladu vreme Tita.Vece sreda posle zavrsene smene komsija i ja naidjemo na coveka kako lezi u snegu,kako tada bilo je retkost imati telefon pa smo otisli u stanicu milicije da prijavimo.Izlozeni smo bukvalno ,,torturi,, od strane dezurnih policijskih sluzbenika sa pitanjem o licnim podacima i zasto smo bas tuda prolazili na putu prema svojoj kuci.Zadrzani smo tada do iza ponoci a da niko nije otisao na lice mesta a o hitnoj ni traga ni glasa jer su tada drgovi policajci ,,konstatovali da je doticni obican pijanac sa sremackim opancima i vunenim carapama. tada me je komsija posavetovao da i ono sto vidim da ga ,,ne vidim,,Svaka cast novosadjanima koji su zvali policiju ali...
  • TBL

    11.02.2023 09:43
    @Zemlja čudesa
    Istinu pišete, sve je bilo tako. Tada su postojali svi elementi države, institucije su radile, postojala je nada. A sad...
  • Ja

    11.02.2023 02:13
    Ovo
    Ovo je pretuzno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika