FOTO: Novosađanin u stanu uzgajao marihuanu

Novosadska policija otkrila je laboratoriju za veštački uzgoj marihuane i uhapsila A. M. (47) iz ovog grada.
Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla kompletnu opremu za uzgoj marihuane, 24 stabljike kanabisa ukupne težine 3,1 kilogram, 125 grama sasušene marihuane, semenke kanabisa i digitalnu vagu za precizno merenje.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.
 
On će biti priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Vreme

    14.02.2023 19:06
    svetlo je život
    koje su ovo lampe meni trebaju za cvece ako nisu skupe i ako ne troše puno da ne zavisi uzgoj od sunc?One ujedno mogu i da osvetljavaju prostoriju.Da li su to neke specijalne lampe znam da su te skupe.
    Inače da sam je neko bilo bi dozvoljeno svakom da ima 1 do 2 biljke konoplje u svom stanu.
  • Komshija

    10.02.2023 15:55
    Stresirane biljke
    Ovo je najverovatnije industrijska konoplja ali je stresirana tokom upada policije pa joj skocila koncentracija THC-a isto kao i onoj u Jovanjici. Zakon mora biti isti za sve ! P.S. Volim kada se u izvestaju navede i vaga za precizno merenje (meri u gramima) a nigde industrijska vaga (kao ona u Jovanjici koja sluzi da meri tone).
  • Cubi

    10.02.2023 12:23
    Za par biljaka odma slikanje a za par tona cemo razvodniti dok ne ispari..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika