Policija pozvana zbog dešavanja u stanu na Novom naselju, pronađena droga

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv dvojice muškaraca kod kojih su u ponedeljak uveče, na Novom naselju, pronađeni narkotici.
Policija pozvana zbog dešavanja u stanu na Novom naselju, pronađena droga
Foto: 021.rs
Prema saznanjima 021.rs, privođenje i pronalaženje droge odigralo se u jednom stanu u Ulici Mileve Marić, gde je policija zatekla tri muškarca starost 38, 43 i 45 godine, kao i tridesetdevetogodišnju ženu.
Na lice mesta je došlo nekoliko vozila policije, nakon poziva da se nešto dešava u stanu. 
Nakon ulaska i pretresa osoba koje su bile u stanu kod dvojice muškaraca je pronađena droga.
 
Prema nezvaničnim informacijama, kod njih su nađene dve vrste tableta i kesica marihuane.
 
Posle privođenja u stanicu i uzetih izjava, u konsultaciji sa tužilaštvom odlučeno je da se protiv dvojice muškaraca kod kojih je pronađena droga podnesu krivične prijave za nedozvoljeno posedovanje.
  • Od kad to tako ide ?

    02.03.2023 20:30
    Cekaj, kako to ide ?
    Bude zurka neka u stanu, i komsija te prijavi i kaze “nesto se desava u stanu” i sta, dodje interventna, upadne ti u stan i izvrsi pretres stana !?
  • Bolens

    02.03.2023 15:19
    Kolicina
    Toliko mozes da nadjes pored svakog kontejnera na Naselju.
  • Tja

    02.03.2023 14:05
    Kako ovi neobuceni korumpirani mentoli vole da trose lovu kada glume zakon, pa to ti je. Sto niste helikopter podigli za dva dzojusa? Ali da uletite u decija igralista i razbucate one vase dilere navijace sto glume neke vitezove i rasturaju klincima dop, to nikako, ne dirate svoju decu. More mrs.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika