Počelo suđenje za ubistvo na Grbavici: Nožem usmrtio komšiju na terasi

Pripremno ročište M. M. (66) iz Novog Sada, protiv kog je podignuta optužnica zbog sumnje da je 4. jula usmrtio komšiju J. S. (75), održano je u četvrtak u Višem sudu u Novom Sadu.
Počelo suđenje za ubistvo na Grbavici: Nožem usmrtio komšiju na terasi
Foto: 021.rs

Potom je usledio glavni pretres, piše Dnevnik.

Okrivljeni se na pripremnom ročištu izjasnio o svojoj krivici, a šta je rekao nije poznato jer je ovo ročište zatvoreno za javnost.

M. M. je na suđenje doveden iz pritvora, koji mu je poslednji put produžen do 9. aprila. 
 
Ubistvu 4. jula u Ljermontovljevoj 4 na Grbavici prethodila je svađa dvojice komšija koji su živeli na istom spratu.
 
Njih dvojica su se posvađali u prepodnevnim satima, a do verbalnog sukoba je došlo zbog zajedničkog kupatila na spratu, koje je J. S. navodno zaključao kako ga drugi ne bi koristili. 
 
M. M. se, prema rečima komšija, zbog toga naljutio i započeo raspravu, a potom je i napadao J. S, zbog čega je intervenisala policija. Međutim, kako su ispričale komšije, svađa je nastavljena i u večernjim satima, a u jednom trenutku, kada je M. M. na njega krenuo nožem, J. S. je pobegao na zajedničku terasu, ali ga je ovaj sustigao i sa više uboda teško ranio. 
 
Povređeni čovek je nakon napada davao znake života, ali je preminuo u Urgentnom centru.
 
Suđenje će biti nastavljeno 29. marta, piše Dnevnik.
  • Strah

    03.03.2023 10:29
    Nikakvo cudo za ovu odavno poremecenu drzavu.
    Strah me pomisliti koliko je ovakvih ljudi jos medju nama.
  • Realista

    03.03.2023 10:09
    zajednička beda
    21. vek, centralna Evropa, kolektivni smeštaj u jednom od najvećih gradova u "ekonomskom tigru", sa "visokim prosekom plata", komšija penzioner nabada komšiju penzionera nožem zbog velike nužde u zajedničkom toaletu "za ceo sprat"...
  • Ana

    03.03.2023 09:38
    Jezivo.
    Pokusavam da shvatim kolika je to grandiozna mrznja da posle svadje koje se desila prepodne ti ceo dan razmisljas kako da se osvetis i ubijes coveka. Zastrasujuce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika