Pijani muškarac napao profesorku novosadske škole

Protiv šezdesetjednogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava nakon što je, pod uticajem alkohola, napao profesorku Tehničke škole "Pavle Savić".
Pijani muškarac napao profesorku novosadske škole
Foto: 021.rs

U ovom incidentu povređena žena zadobila je prelom jagodične kosti.

Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, šezdesetjednogodišnji muškarac se sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda. 
Do incidenta je došlo u četvrtak, u jutarnjim satima, kod nedovršene sportske hale škole, kada je profesorka zatekla muškarca kako vrši nuždu. Nakon upozorenja da to ne sme da radi, došlo je do napada u kojem je povređena žena.
 
Napad na profesorku zaustavili su zaposleni u školi i obezbeđenje, nakon čega je došla i policija. 
 
Portparol Hitne pomoći Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala na poziv policije, te da je povređena prevezena u Urgentni centar na dalje preglede. 
 
Osumnjičeni je zadržan u pritvoru, a utvrđeno je i da je imao više od jednog promila alkohola u krvi. 
  • Zoran

    03.03.2023 15:44
    Ivane, neznalico
    Obezbedjenje je propisno odradilo svoj posao i spasilo napadnuti profesoricu, zadržalo napadača do dolaska policije. Muskarac koji je napao profesoricu nije ušao u objekat škole na glavnom ulazu kako si napisao, već je napao u započetom - nedovršenom objektu, odnosno na PP drugom izlazu iz škole. Nemoj pisati gluposti, ako nezna šta napisati.
  • Mile Resetka

    03.03.2023 13:03
    Salajka
    Pre svega treba reći da se ta rugoba od objekta nalazi iza škole i tik uz stanicu policije Profesori a i policajci koriste travnjak fudbalskog terena za privatni parking jer su tako u mogućnosti,,, deca"..... Stavio sam navodnike jer su to sve samo ne bezazlena i nevina dečica takođe koriste taj prostor za duvanje gandže, obavljanje raznih fizioloških potreba a treba pogledati samo kako izgleda okruženje te srednje škole u kojoj je i ekologija jedan od predmeta. Ničim ne opravdavam postupak ovog pijanca ali hajde da sagledamo stvari objektivno.
  • Школе

    03.03.2023 11:04
    У средњим школама је проблем обезбеђење, родитељи не желе да га финансирају, школе немају средства за исто, а град и држава ћути. Као да им је корист да се хулигани, манијаци и навијачи окупљају у школи.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika