FOTO: Dva sudara u centru Novog Sada u razmaku od 15 minuta, oba na istoj raskrsnici

Na raskrsnici kod Novosadskog pozorišta dogodile su se dve saobraćajne nezgode u razmaku od 15 minuta, zbog čega je došlo do gužvi u saobraćaju u ulicama Jovana Subotića i Vojvode Bojovića.
FOTO: Dva sudara u centru Novog Sada u razmaku od 15 minuta, oba na istoj raskrsnici
Foto: 021.rs
Prva nezgoda dogodila se oko 13.45 časova, kod samog ugla Jovana Subotića i Miletićeve, kada je došlo do sudara kombija i automobila.
 
Šteta na oba vozila, kako je video reporter 021.rs, bila je manja.

Dok su učesnici sudara čekali policiju, kako bi se napravio uviđaj, u traci pored, oko 14 časova, kod ulaza u Novosadsko pozorište, dogodio se novi udes.

U ovoj nezgodi su učestvovali automobil i taksi vozilo, a šteta je takođe manja. 
 
Zbog ove dve nezgode nastala je gužva u Jovana Subotića i okolnim ulicama. Saobraćaj, iako usporen, normalizovan je po dolasku policije.
 
 
Patrola saobraćajne policije je, što je brže mogla, najpre obavila uviđaj za sudar kombija i automobila, nakon čega je ova vozila preusmerila u Miletićevu, kako bi omogućila saobraćanje kroz Jovana Subotića.
 
Nekoliko minuta kasnije obavili su i uviđaj za drugi sudar, pa je saobraćaj normalizovan.
Na ovoj raskrsnici nezgode su česte, iako već duži niz godina postoji semafor. 
 
Na sreću, udesi nisu teži, ali i manji sudari izazivaju probleme u saobraćaju, s obzirom na to da je Jovana Subotića uska ulica, a opterećena je brojem vozila koji kroz nju prolaze.
  • T-rex

    11.03.2023 17:20
    .
    Mislim da treba raskopati ceo grad i porusiti naravno, a zatim ponovo potpuno izgraditi, ali voditi, pritom, racuna da sve ide u prilog paklenim vozacima. Nije vazno istorijsko jezgro grada, nije vazno nista osim udovoljiti debelim zadnjicama zavaljenima u fetiš igrackama za odrasle. Sta ostavljamo mladjim generacijama, kakav grad, kakav vazduh, kakve navike to nas uopste nije briga. Ja, osim neke profesionalne ostvarenosti, ne vidim nista lepo za svoju decu. Moja cerka i mnogi njeni prijatelji su cak kategoricni u odluci da nemaju decu jer u ovoj stroki ona bi samo patila kao sto patimo mi koji smo rodjeni i odrasli u jednom sasvim drugom gradu.
  • :/

    10.03.2023 17:30
    -
    @elf

    Velika vecina vozaca kroz ovu ulicu vozi 40-50km/h

    Jedina razlika u ovoj ulici je ta sto su pesaci jako blizu i tek onda se vidi koliko su te brzine, u stvari, velike.
  • Komšinica

    10.03.2023 16:12
    @ Margarita
    gde treba da nikne zgrada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika