Dva saobraćajna udesa i dvoje povređenih u okolnim mestima Novog Sada u protekla 24 časa

U poslednja 24 časa su u dva saobraćajna udesa dva automobila povređeni dvadesetsedmogodišnja devojka i petnaestogodišnji mladić.
Dva saobraćajna udesa i dvoje povređenih u okolnim mestima Novog Sada u protekla 24 časa
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, dva automobila su se u 13.04 časova sudarili u Futogu, u Rade Kondića 143.

Tom prilikom povređena je devojka koju su radnici Hitne pomoći zbrinuli na licu mesta i u svesno stanju prevezli na hirurško odeljenje Kliničkog centra Vojvodina.

Drugi saobraćajni udes dva automobila desio se u 14.14 časova u Begeču, na uglu ulica Đure Jakšića i Branka Radičevića.
 
Ovom prilikom je povređeni petnaestogodišnjak zbrinut na licu mesta i prevežen na odeljenje dečije hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika