Pritvor od mesec dana i drugoj dvojici maloletnika za pokušaj ubistva mladića u Bačkoj Palanci

Sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor od 30 dana i drugoj dvojici maloletnika iz Bačke Palanke koji su u noći između subote i nedelje, sa još dvojicom, pretukli mladića.
Pritvor od mesec dana i drugoj dvojici maloletnika za pokušaj ubistva mladića u Bačkoj Palanci
Foto: 021.rs
Sva četiri maloletnika terete se za krivično delo pokušaj ubistva devetnaestogodišnjaka iz Gajdobre ispred bačkopalanačke Gimnazije.
Maloletnicima je određen pritvor zbog toga što postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog toga što okolnosti ukazuju da bi u kratkom periodu mogli da ponove krivično delo.
Pritvor od 30 dana određen je svim maloletnicima koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva.
 
Podsetimo, nemili događaj se dogodio u noći između subote i nedelje dok je mladić sa devojkom sedeo na klupi i čekao taksi. U jednom momentu prišla su im dvojica maloletnika i obratili su se mladiću jednim imenom, te im je devetnaestogodišnjak rekao da on nije taj. Uprkos tome, dvojica napadača, kojima su se pridružila još dvojica, nasrnuli su na mladića.
 
Od siline udaraca i zadobijenih povreda po glavi mladić je ostao bez svesti i ubrzo je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
  • Sanja

    14.03.2023 15:16
    Da se nadovezem na postojeci komentar, kazne ce biti jednake za sve kada iz drzavnih ustanova isteramo sve ljude koji su na pozicijama sa neadekvatnim obrazovanjem, kada se tokom istrage ne pita ko su tata i mama, vec se adekvatno sagledaju dokazi. I kada vecina ljudi koji zapravo teze nekom pravednom sistemu izadju npr. na proteste koji se organizuju za postene tuziteljke!!
  • ostre kazne

    14.03.2023 10:46
    Samo da zakon bude jednak za sve, pa onda kazne mogu da budu i drakonske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika