Dvoje dece zbrinuto u saobraćajci u Temerinskoj ulici, na Futoškom putu povređen muškarac

Dvoje dece i dva muškarca zbrinuti su danas u dve saobraćajne nezgode.
Dvoje dece zbrinuto u saobraćajci u Temerinskoj ulici, na Futoškom putu povređen muškarac
Foto: 021.rs
Oko 18 sati su u Temerinskoj ulici u udesu dva vozila povređene tri osobe.
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa je pregledala jednogodišnjeg dečaka i on je bez vidljivih povreda, ali zbog uzrasta, prevezen na dalju dijagnostiku.
Trogodišnja devojčica je nakon zbrinjavanja prevezena na Dečiju hirurgiju Instituta za zaštitu dece i omladine Vojvodine.
 
U tom udesu povređen je i četrdesetdvogodišnji muškarac, te je nakon ukazane pomoći u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
Nešto pre 21 čas je na uglu Futoškog puta i Somborske rampe u udesu dva automobila povređen muškarac od 36 godina. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju prevezen u KCV.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika