Automobil udario dečaka u Petrovaradinu, desetogodišnjak u Dečijoj bolnici

Desetogodišnji dečak oboren je nešto nakon 13 časova u Petrovaradinu.
Automobil udario dečaka u Petrovaradinu, desetogodišnjak u Dečijoj bolnici
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa intervenisala je u 13.16 nakon što je automobil udario dečaka na uglu Reljkovićeve i Ulice Juraja Križanića.

Lekarska ekipa zbrinula je dečaka.

On je potom, u svesnom stanju, prevezen u Dečiju bolnicu.

  • Djurica

    17.03.2023 11:44
    Uzas
    Slazem se sa predhodnim komentarima ali ne mogu da precutim zbog cega postoji pesacki prelaz i semafor na 30 metara od raskrsnice?Decaku zelim svako dobro i brz oporavak
  • Kec

    17.03.2023 09:28
    Uzaludno
    Gradski oci nemaju milosti ni razumevanje za građane Petrovaradina i okoline.Odavno smo tražili zabranu prometa za teretna vozila preko 5 tona nosivosti,ali ne pistoji dobra volja.Zato sve više i više ima stradalih.Kolone kamiona su nepregledne,nemaju milosti,žure da prođu Pezos i most.Policije nigde nema,kažnjavaju ljude kod škole ako idu 31 na sat,dok kamioni oru drumove kroz ulice Račkog,Preradovićevu i Reljkovićevu.
  • Bravar

    16.03.2023 22:42
    Strasno
    Dete je iza kamiona krenulo da pretrcava i covek iza kamiona kolima ga je okrznuo sa oko 30 na sat, ali dovoljno da mu cevanicu gadno povredi, dete je ok samo ima dug oporavak od traume i povrede, vozac je pomogao i sacekao policiju. Dete je sve vreme pricalo i bilo svesno. Bio sam nedaleko od udesa, saobracaj je haos, blizu je skola a pesackog nigde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika