Kamionom udario biciklistu na Rumenačkom putu

Biciklista od 68 godina povređen je kada je na njega na Rumenačkom putu oko 13 sati naleteo kamion.
Kamionom udario biciklistu na Rumenačkom putu
Foto: 021.rs

Nezgoda se desila kod broja 86, odnosno kod Industrije mesa "Matijević".

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je biciklista najverovatnije "podleteo" pod šleper.

Hitna pomoć primila je poziv u 12.57 sati. 
 
Nakon zbrinjavanja na licu mesta, povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na hirurgiju.

Teme

udesi
  • Petar

    21.03.2023 19:31
    Rumenački put
    Deo na Rumenačkom putu kod Matijevića- podhitno semafor postaviti jer su tu često saobraćajni udesi i nezgode!!! Samo Sajlovčani imaju dva izlaza za grad a to je upravo taj deo kod Matijević industrije i kod Gradskog groblja...Ceo Veternik bukvalno cirkuliše ka gradu tim pravcem pa da bi izašao vozilom na put čekaš 15 min. da bi se neko setio da propusti....Preopterećen definitivno!!!
  • Dr

    21.03.2023 18:31
    Biciklista
    Aj da se kladimo. Pojma nemaš o životu.
  • Sajlovcanka

    21.03.2023 16:00
    zebra
    Na pesackom prelazu se automobili moraju zaustaviti. Problem je deo puta od Ns, znaci desna traka. Jedno vozilo stane da propusti pesaka, i biciklistu, koji vecinom gura bicikl, ali je problem u tome sto vozaci obilaze zaustavljena volizla sa desne strane, sto je apsolutni prekrsaj. Nebrojeno puta sam stala ispred auta i pitala kuda??? Kada bi patrola cesce kontrolisala ovaj deo Rumenackog puta, nakupili bi se para i para , samo zbog ovog prekrsaja. Vidim sredjuju se putevi u Rumenci i jos ponegde, ali Sajlovo je kao zadnja rupa na svirali, bilo i ostalo. Dok ne izginu ljudi, grad nista uraditi nece. Sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika