Burno na ulicama: Za jedan dan više od 400 saobraćajnih prekršaja

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba lakše povređeno.
Burno na ulicama: Za jedan dan više od 400 saobraćajnih prekršaja
Foto: 021.rs
U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je 21. marta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 437 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 16 vozača i sedam vozila, a zadržana su trojica vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Banderaš

    22.03.2023 17:02
    Zašto je to tako?
    Zato što je vozač sa Balkana pravio selfije vozeći auto pri brzini od 100kmh,osuđen je u sudu u Dietikon (Švajcarska) na uslovnu zatvorsku kaznu od 12 meseci+6 meseci oduzimanje dozvole+novčanu kaznu od 13 000CHFr+troškove suda,policije,tehničkih,medicinskih i sudskih veštaka od 18 000CHFr+obavezan odlazak psihijatru 2 puta sedmično u narednih godinu dana o sopstvenom trošku.
    Švajcarci imaju približno oko 8 miliona stanovnika,ali 3 puta više automobila od srbije,3 puta je veći tranzit,a ipak samo 12 poginulih za celu 2022godinu,za razliku od srbije gde imamo 20 poginulih od januara-marta 2023 !!
    Zašto je to tako?!
  • Saša

    22.03.2023 16:00
    SVA 4
    Samo još da sklone one sa sva četiri žmigavca što moraju da parkiraju ispred samog ulaza u kafić, banku, poštu, da kupe cigare itd... Dugačak je spisak... Opravdanje-stao sam na samo 2 minuta, odlepim od toga. Nema mesta za parkiranje, nije tačno, samo se treba malopotruditi ili prtegnuti noge 50-ak metara, ali avaj.. Svi smo se rodili sa točkovima.... Lenčuge

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika