Uhapšen vozač koji je pregazio ženu na Novom naselju i pobegao, žena umrla u bolnici

Zbog sumnje da je u petak pregazio ženu na Novom naselju, a zatim pobegao sa mesta nesreće, uhapšen je tridesetdevetogodišnji Futožanin, potvrđeno je za 021.rs.
Uhapšen vozač koji je pregazio ženu na Novom naselju i pobegao, žena umrla u bolnici
Foto: 021.rs
Žena stara 84 godine preminula je u Urgentnom centru, piše Blic.
Nesreća se dogodila u petak oko 15.15h, kod crkve na Novom naselju, na uglu bulevara Slobodana Jovanovića i Jovana Dučiča, a žena je oborena na pešačkom prelazu, rekao je za 021.rs portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj.
Vozač je nakon toga pobegao sa mesta nesreće, a policija ga je pronašla i uhapsila oko 17 časova. 
 
Kako se saznaje, testiranjem je utvrđeno da je imao 1,48 promila alkohola u krvi i bio je pozitivan na kokain.
 
On se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
 
Ekipa Hitne pomoći je ženu, nakon zbrinjavanja, prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, gde je podlegla povredama.
  • Fujoslav

    27.03.2023 23:10
    Život izgleda malo vredi u našolj zemlji. Kad čuješ ovakvu vest pomisliš da ameri s' razlogom i dalje imaju smrtnu kaznu. Kako kazniti ovakvog bahatog ubicu?
  • Mario

    27.03.2023 08:26
    Futog
    Možda je slučajnost što je iz Futoga, ali još davno sam primetio da u Futogu i Veterniku stavljaš glavu u torbu kad god prelaziš pešački, većina jednostavno kao da ne zna čemu to služi.
  • Gagi

    26.03.2023 10:27
    To smo mi
    To smo mi nema veze ko je na vlasti svi se jednako odnose i gledaju da sakriju ako je"njihov" dok nebude objavljeno puno ime i prezime iprestane se sa dugogodisnjim otezanjem dokazivanja koje kriv bice isto ili jos gore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika