Suđenje za ubistvo na Grbavici: Odbijen predlog da se pozovu neuropsihijatar i psiholog

Suđenje M. M. (66) iz Novog Sada, koji se tereti da je 4. jula prošle godine ubio komšiju J. S. (75), nastavljeno je u sredu u Višem sudu u Novom Sadu saslušanjem svedoka.
Suđenje za ubistvo na Grbavici: Odbijen predlog da se pozovu neuropsihijatar i psiholog
Foto: 021.rs
Kako prenosi Dnevnik, branilac je predložio da se u nastavku dokaznog postupka uradi rekonstrukcija događaja, ali je taj predlog odbijen.
 
Takođe, odbijen je i predlog da se pozovu i ispitaju veštaci neuropsihijatar i psiholog, ali i da se odredi kontrolno veštačenje.
Okrivljeni je na suđenje sproveden iz Okružnog zatvora na Klisi gde se nalazi u pritvoru koji mu je poslednji put produžen do 9. aprila.
Podsetimo, zločinu, koji se 4. jula dogodio u zgradi u Ljermontovljevoj 4, na Grbavici, prethodila je svađa dvojice komšija koji su živeli na istom spratu. M. M. se tereti da je J. S. više puta ubo nožem i usmrtio ga. 
 
Na saslušanju je, prema nezvaničnim informacijama, izjavio da se ne seća događaja, jer je toga dana dosta pio. 
 
Suđenje će biti nastavljeno 27. aprila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika