Novosadska policija za jedan dan sankcionisala skoro 350 prekršaja

Novosadska policija je juče na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 348 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Novosadska policija za jedan dan sankcionisala skoro 350 prekršaja
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno šest vozača, a zadržan je jedan vozač, zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
Zadržani vozač će, uz prekršajnu prijavu, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba teško povređena.
 
U istom periodu, na području Novog Sada dogodile su se dve saobraćajne nezgode.
  • Joca

    30.03.2023 18:34
    nekom kazna nekom oprošteno
    A dotičnima je dozvoljeno da prelaze taj isti put sa sve "majmunskim ostrvom" bez ikakve kazne (priložena slika) i da po potrebi izlaze sa parkinga svojih policijskih stanica npr. Bul. Kralja Petra I, preko pune linije bez rotacije to jest nije im hitno. Ako mora da se dokumentuje samo kažite, ili ih neki član zakona štiti. I gle i4ronije reCAPTCHA slike da označim semafore :)
  • Mladen

    30.03.2023 17:53
    potrebno sto vise
    Samo napred i kaznjavajte, grad je rasulo, radi ko sta hoce, bahatih i zivcanih ima bezbroj. Samo jednoko svima od Bentlija do Golfa dvojke i sve ce biti bolje za nas.
  • Banderaš

    30.03.2023 17:20
    Policiji treba dati normalnu platu npr 80 000din. A od svake naplaćene kazne,parkinga,uhvaćenog šverca,prekršaja treba mu dati 5% vrednost. Tako bi se stimulisali da ne budu paraziti i žive na našoj grbači,korupcija bi bila smanjena,a policija bi bila efikasnija.
    U NS se dnevno realno napravi minimum 10 000 prekršaja,a oni se hvale da su sankcionisali 350 !! Neradnici.Paraziti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika