Suđenje za pokušaj ubistva kod Futoške pijace: Optužena po ko zna koji put promenila odbranu

U Višem sudu u Novom Sadu nastavljen je glavni pretres pun preokreta u postupku protiv dve žene koje se terete za napad nožem na muškarca.
Suđenje za pokušaj ubistva kod Futoške pijace: Optužena po ko zna koji put promenila odbranu
Foto: 021.rs

Drugooptužena koja se od početka teretila za blaže delo, na prošlom ročištu je preuzela kompletnu krivicu na sebe, a sada je ponovo porekla učestvovanje u delu, izmenivši odbranu po ko zna koji put, piše Dnevnik.

Na pitanje sudije zašto je ponovo izmenila odbranu, okrivljena S. B. (35) kazala je da se do sada plašila tužioca, zato što nije imala advokata, dok je njena poznanica imala branioca. 

Prema jednoj od njenih dosadašnjih odbrana, ona je razdvajala drugu okrivljenu i oštećenog i nije ga ubola. U drugoj odbrani, ona ga je ubola, a u trećoj uopšte ne zna ko ga je ubo. Juče je, piše Dnevnik, ponovila da je njoj pre događaja u kafani sipan lek koji ju je ošamutio. 
 
Za izjavu potpisanu u policiji rekla je da je nepismena, a da se potpisala nakon što su je policajci tukli u podrumu.
 
Potom je određeno suočavanje dve optužene i prebacivanje niza optužbi. 
 
Zamenik tužioca Aleksandar Amidžić predložio je sudskom veću da dostavi spise predmeta tužilaštvu radi donošenja odluke o postupku.
Optuženima se pripisuje da su u septembru 2020. godine kod Futoške pijace napale muškarca, udarile ga više puta po glavi i ubole ga nožem. 
 
Završne reči zakazane su za 2. jun. 
  • deda

    05.04.2023 10:44
    ovo ki' da je epioda Alan Forda, ludilo
  • QQ

    05.04.2023 09:58
    Da li se ovo racuna kao androcid?
  • Ce

    05.04.2023 09:13
    E zato bi tuzilac trebao da vodi saslusanje u ovakvim slucajevima I ne bi se igrali gluvih telefona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika