Mladić izboden u centru Novog Sada, traga se za napadačima

Devetnaestogodišnji V. V. izboden je u centru Novog Sada sinoć oko 23 sata, saznaje 021.rs.
Mladić izboden u centru Novog Sada, traga se za napadačima
Foto: 021.rs
On je sa višestrukim ubodinim ranama primljen u Klinički centar Vojvodine i nakon medicinskog zbrinjavanja nalazi se van životne opasnosti.
Kako 021.rs neznavnično saznaje, grupa mladića je ovog devetnaestogodišnjaka napala u Dunavskoj ulici pre ugla sa Zmaj Jovinom, zadali su mu više udaraca rukama i nogama, a više puta uboli nožem.
 
On je tako povređen otišao u Kosovsku ulicu do jedne kladionice, gde je pozvana Hitna pomoć.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa zbrinula povređenog mladića.
 
"Ekipa Hitne pomoći je u 23.01 u Kosovskoj ulici u kladionici 'Pin bet' pomogla mladiću starom 19 godina, a tu je bila prisutna i policija. On je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina", navodi Krulj.
 
U Kliničkom centru Vojvodine za 021.rs. kažu da se mladić nalazi van životne opasnosti.
 
"U četvrtak, 6. aprila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent V. V. 2004. godište sa višestrukim ubodnim ranama. Nakon detaljne dijagnostike, lekarske pomoći i hirurške obrade rane, pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja smešten na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju radi nastavka lečenja", kažu službi za informisanje KCV-a.
Prema nezvaničnim informacijama, napadači još uvek nisu pronađeni, a incident bi trebalo da je snimljen i video nadzorom jer je ovaj deo centra prepun kamera. 
  • Дуле

    12.04.2023 00:04
    Нису то пензионери који шетају за време пандемије па да полиција тренира строгоћу.
  • Nebojša

    09.04.2023 18:36
    Kamere
    Ne mora da znaci da je pokriveno kamerama i ako ih ima pitanje je kvaliteta. Uzmite u obzir na primer da stajaliste i ceo prostor od Uspenske crkve i SNP prema autobuskom stajalistu i hotelu Centar 100% nije pokriven i tu moze da se dogodi sta god pimislite i NECE BITI SNIMAKA JER KAMERA NEMA
  • Komentator

    09.04.2023 07:24
    Prioriteti
    Policija zaustavlja bicikliste jer voze trotoarom dok na biciklističkpj stoje automobili, a par ulica niže sevaju pesnice, noževi, šipke i ko zna šta! Policajac je policajac 24h i dužan je da reaguje na svako krivično delo! Šteta je što nema onih tad milicajaca kvartovskih, npr na limanu 4 kad sam bio klinac bilo je par tih pozornika koji su znali sve šta se dešava i šta će se dešavati i sprečavali su mnoga krivična dela, tad se liman tukao sa telepom i ko zna koliko bi bilo povređenih da ti milicajci nisu na vreme reagovali! Sad idu samo na sigurno naplaćivanje kazni! Sinoć me je put naveo da prođem kolima kroz Kisač i vidim red zaustavljen biciklista čekaju alko test, ne kažem da to ne treba raditi ali treba da postoji prioritet, za to vreme je negde u selu tuča, krađa iz pušnice ili ispisivanje grafita sa mržnjom na nacionalnoj osnovi! Ali vamo imaju par njih koji idu iz kafane na bajsu voze po trotoaru i sigurica 10.000dinara! Kao i u svemu pare su najbitnije! Treba da vrate pozornika u kvartove oni bi uvek sve znali i sprečavali da sevaju noževi zbog fudbala ili nečeg apsurdnog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika