Nastavljeno suđenje Čuružaninu koji je pretio sudiji i napao stražare

Suđenje dvadešestogodišnjaku M. D. iz Čuruga za pretnje sudiji i napad na stražare nastavljeno je pred Osnovnim sudom u Novom Sadu.
Nastavljeno suđenje Čuružaninu koji je pretio sudiji i napao stražare
Foto: 021.rs

On se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice. 

Podsetimo, okrivljeni je priveden 25. oktobra 2022. godine na glavni pretres u Osnovnom sudu u Novom Sadu u krivičnom postupku, koji se protiv njega vodi zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

U toku glavnog pretresa, okrivljeni je počeo da vređa postupajućeg sudiju i odmah je upozoren od strane pravosudnih stražara, koji su bili prisutni u sudnici. Potom je napao pravosudne stražare, ali je blagovremenom reakcijom savladan, bez upotrebe sredstava prinude.
 
Naredni pretres zakazan je za 27. april. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika