Burno u saobraćaju u Novom Sadu: Šestoro povređenih u četiri nezgode

Šestoro građana je povređeno danas u četiri saobraćajne nezgode.
Burno u saobraćaju u Novom Sadu: Šestoro povređenih u četiri nezgode
Foto: 021.rs
U 9.46 na Bulevaru Jaše Tomića kao pešak je povređena sedamdesettrogodišnja žena.
Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći dr Zorana Krulja, ona je zbrinuta i prevezena na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
Potom je u 12.06 na Zrenjaninskom putu kod Kaća u sudaru dva vozila povređena žena od 39 godina. Ona je zbrinuta i u svesnom stanju prevezena u KCV.
 
U 16.12 sati došlo je do sudara tri vozila i tom prilikom je povređena žena od 57 godina. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.
 
Do četvrte saobraćajne nezgode došlo je u 21.03 na uglu Gorana Kovačića i Petefi Šandora. U sudaru dva vozila povređen su trojica mladića.
 
Dvojca od 21 i 22 godine su zbrinuti i prevezeni u svesnom stanju u Urgentni centar, dok je treći (2001. godište) dobio uput za hirurgiju.
  • NorthernWind

    12.04.2023 07:17
    Izgleda da sunce mnogima ovde udara u glavu.
    Super nervozni ucesnici u saobracaju kao da se trude da vidno dokazuju svoje frustracije.
    Pogotovo moj komsija koji 24/7 pali alarm na svom novom automobilu ne bi li nam pokazao kako je uspeo u zivotu i ne bi li nam dokazao kako smo mi iz ulaza sitna riba za njega.
  • rale

    12.04.2023 06:52
    Novi Sad postaje savršena saobraćajna oluja - gomile nervoznih vozača automobila, od kojih mnogi vole da stanu ispred omiljene prodavnice ili kafića, kuriri na svim mogućim vozilima, biciklisti različitog nivoa veštine i brzine, i na kraju polufunkcionalni penzioneri. I na sve to dodati radove na ulicama koji kako jedni završe drugi nastave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika