Muškarac koji je pao sa bedema Tvrđave zadobio teške povrede kičme i grudnog koša

Tridesetogodišnji muškarac iz Paraćina, koji je jutros pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, zadobio je višestruke teške povrede, saznaje 021.rs.
Muškarac koji je pao sa bedema Tvrđave zadobio teške povrede kičme i grudnog koša
Foto: 021.rs
Kako su za 021.rs potvrdili u Kliničkom centru Vojvoidne, Lj. S. (30) primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV.
"On je primljen sa teškim politraumatskim povredama, dominantno kičmenog stuba i grudnog koša. Nakon inicijalne dijagnostike i urgentnog zbrinjavanja, pacijent je teškog ali stabilnog opšteg stanja", rečeno je za 021.rs u KCV-u.
Podsetimo da je on jedan od dvojice tridesetogodišnjih meštanina Paraćina koji su jutros oko pet časova pod još nerazjašnjenim okolnostima pali sa bedema Petrovaradinske tvrđave, sa visine od oko 20 metara.
 
Tom prilikom jedan od muškaraca je preminuo na licu mesta, dok je drugog zbrinula Hitna pomoć i prevezla u KCV.
  • Баба Перса

    23.04.2023 23:22
    Фали кладионица
    Прошле године пао кер са бедема и нико није реаговао ал ће за EHIT сви да реагују покосиће траву,ставити ограде,осветлити мрачна места ,поставити путоказе,мењачнице,тоалете сад има један ал није уцртан на мапи да се туристи играју ћораве баке
  • Mladen

    23.04.2023 19:20
    Ne treba znak
    Treba zdrav razum.
    Nesto sto vise ne postoji u stvarnosti koju zivimo.
    Tom logikom sve na svetu sto postoji treba da je obelezeno.
    Smrt je na 1 sekund od nas ako ne razmisljamo sta radimo.
  • Vlada

    23.04.2023 17:56
    Moje mišljenje
    Tvrđavu ne treba ograditi, ali svakako treba postaviti znak gde je opastnost od pada. Te znakove treba onda dodeliti nekome da ih održava, da se ne desi da nestanu ili su išarani, itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika