Trudnica među učesnicima lančanog sudara u Kaću, dečak oboren sa bicikla kod bivše Lutrije

Četiri osobe povređene su u sudaru tri vozila koji se juče popodne dogodio u Kaću.
Trudnica među učesnicima lančanog sudara u Kaću, dečak oboren sa bicikla kod bivše Lutrije
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da se ova saobraćajna nezgoda dogodila u 14.43 časova na izlazu iz Kaća, u pravcu Budisave.
U sudaru tri vozila povređene su četiri osobe i intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći. Povređeni su muškarci stari 64, 59 i 54 godine koji su po zbrinjavanju na licu mesta prevezeni na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 
Takođe, Hitna je pomogla muškarcu starom 44 godine koji je imao nešto lakše povrede i isto je prevezen u Urgentni, kao i trudnici staroj 29 godina koja nije imala vidljive povrede, ali je ipak prevezena na preglede ne Kliniku za ginekologiju i akušerstvo. 
 
Dr Krulj je rekao i da su njihove ekipe osim u Kaću intervenisale zbog još dve saobraćajne nezgode. 
 
U 12.38 časova je bila saobraćajna nezgoda na Bulevaru Evrope, kod Kasarne "Jugovićevo". Nakon sudara kamiona i automobila pregledana je devojka stara 25 godina. Ona je dobila uput za Urgentni centar u slučaju potrebe za dodatnim pregledima.
 
Hitna pomoć je intervenisala i u 19.40 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, gde je oboren biciklista. Dečaka starog 12 godina je Hitna u svesnom stanju prevezla na odeljenje hirurgije Dečije bolnice. 

Teme

udes
  • Tulipan

    10.05.2023 20:51
    Bahatost čuvara reda i Zakona
    Nije za čuđenje nekažnjeno ponašanje jer sam lično nekoliko puta video patrolu policije kako sa parkinga u rikverc izlazi na semafor u suprotnom smeru. Preko pune linije. Ako to radi policija koja je ogledalo reda i Zakona, šta očekivati od ostalih meštana?
    Psim toga, ukinute su policijske patrole po manjim mestima, pa se divlja i danju i noću. Ko vozi po propisima smatraju ga budalom, a patrola ga zagleda da li drži telefon u rukama ili je možda pijan.
  • Kacanka

    10.05.2023 12:06
    U Kaću vlada opšte ludilo što se saobraćaja tiče, na glavnoj ulici postaje kao na bulevaru. A mogao bi se neko pozabaviti i sa onima sto luduju po noći, naročito vikendom na motoru. Dok neko nedužan ne strada, taj se neće smiriti. I traje do već godinama, prosto je nemoguće da ga do sada nisu videli i čuli nadležni.
  • Mr.No

    10.05.2023 10:18
    Kroz Kać se protok saobraćaja bukvalno upetostručio u zadnjih 6-7 godina. Imam samo jedan semafor, trebalo bi neko da uradi analizu pa da se uradi optimizacija upravljanja saobraćajem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika