Šleper udario dečaka u Petrovaradinu

Sedmogodišnjak je povređen kada ga je u Petrovaradinu udario šleper.
Šleper udario dečaka u Petrovaradinu
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je ekipa Hitne pomoći na teren izašla oko 15 do 12.

Hitna pomoć je zbrinula dečaka na mestu udesa, nakon čega je prevezen na dečiju hirurgiju.

Udes se dogodio u Preradovićevoj ulici, kod broja 104.

Teme

udes
  • Ccc

    13.05.2023 21:38
    Pasarele
    Napraviti pasarele
  • Slavko

    13.05.2023 19:20
    Guzva
    Prolazim svakodnevno.Secate se da je kod zgrada postojao samo "zuti" semafor za paznju vozaca.30 metara dalje,nazalost nastradala je devojka a kao neka mera za sprecavanje toga je uveden semafor na dugme.E sad verujem i da znate koja se kolona stvorila,a u toj koloni mnogo slepera(koji ne bi trebali apsolutno da prolaze),mnogo automobila i mnogo Sumahera.Krece prebacivanje,ubacivanje.
    Ne znam sta se desilo u ovom slucaju,ali ono sto ja vidjam a idem a sada primetim i kod Hrama Svete Petke(bela crkva) gde je i veoma kratak semafor,ljudi iz pravca Hale i ulice Juraja Krizanica masovno prelaze u Reljkovicevu(pravac prema Policiji),nisam iz Petrovaradina pa ne znam sta je vama orijentir ali mislim da znate o cemu se radi.Pesacki je 50m nize negde kod crkve.Veoma problematicno!
  • Vladan

    13.05.2023 10:00
    @NS 65

    Ako nema gde da se izmesti onda ne treba ni da ga bude. Prava stanovnika Petrovaradina su na prvom mestu a prava prevoznika su ovde nepostojeća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika