Novosadska policija za vikend isključila 81 vozača: Među njima i 16 koji su vozili pijani

Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 81 vozača i četiri vozila, a zadržala 18 vozača.
Novosadska policija za vikend isključila 81 vozača: Među njima i 16 koji su vozili pijani
Foto: 021.rs
Šesnaest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dvojica zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U periodu od 26. do 28. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, u kojima je devet osoba  lakše povređeno. U istom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je devet osoba zadobilo lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 588 prekršaja.
  • Map

    29.05.2023 17:35
    Ok. to je u redu i treba ih iskljuciti ali me zanim dali iko i ko to kontrolise te policajce jesu li oni pod alkoholom i koliko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika