Za njim su bile raspisane tri poternice sudova u NS i ZR: Uhapšen nakon krađe hrane i cigareta

Novosadska policija uhapsila je I. K. (42) iz okoline Sečnja, odmah pošto je, kako se sumnja, počinio tešku krađu.
Za njim su bile raspisane tri poternice sudova u NS i ZR: Uhapšen nakon krađe hrane i cigareta
Foto: 021.rs
On je uhapšen sinoć oko jedan sat posle ponoći, u prodavnici na kojoj je, kako se sumnja, prethodno razvalio vrata i ukrao iz nje prehrambene proizvode i cigarete.
Za njim su bile raspisane tri poternice sudova u Novom Sadu i Zrenjaninu, radi izdržavanja kazne.
Sproveden je u zavor na Klisi.
  • Adv

    31.05.2023 15:46
    Branim čoveka, ne delo
    Hranu, krao je hranu! Pre par godina branih po sl. dužnosti čoveka koji je iz radnje pobegao sa kolicima ne plativši, između ostalog i pelene za tek rođenu bebu. Zastupnik oštećenog, koleginica pravnik poznatog novosadskog lanca samoposluga, se ponašala kao da je ukrao milione. Sudija ga je osudila po zakonu.
  • Incelman

    31.05.2023 15:24
    Ako je krađa hrane i cigareta okarakterisana kao teška krađa, kako onda da nazovemo ovo što Vučić i njegova kamarila rade?
  • sumo

    31.05.2023 15:10
    Pa šta! Ruski mediji pišu da su srpski BIAnditi pomogli pobeći iz pritvora u Italiji sinu ruskog senatora za kojim je raspisana interpolova poternica. Taj je uredno odleteo iz Beograda u Moskvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika