Automobil udario biciklistu u Rumenačkoj ulici, pa se prevrnuo

Na raskrsnici Rumenačke i Bulevara Jaše Tomića sinoć oko 23 časa došlo je do saobraćajne nezgode, a automobil se prevrnuo od udarca.
Automobil udario biciklistu u Rumenačkoj ulici, pa se prevrnuo
Foto: 021.rs

Povređen je biciklista (32).

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je automobil prvo udario biciklistu, a potom se prevrnuo. 

Povređeni muškarac zbrinut je na licu mesta, nakon čega je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije.
 
Ostali učesnici saobraćajne nezgode su nepovređeni.

Teme

udesi
  • Sonja

    08.06.2023 22:38
    Predrasude
    Ljudi olako donose presude i osude. Poznajem momka koji je izazvao udes, ne pije, nije imao alkohola, vozio je propisanom brzinom, od drveta nije video crveno svetlo nego samo uslovno zeleno koje ga je prevarilo odavajuci utisak zelenog. Poznata raskrsnica po tom problemu. Zakacio je devojku u crvenom automobilu koja se prevrnula i u tom prevrtanju udarila biciklistu koji je prelazio raskrsnicu. Devojka je prosla bez povreda, biciklista je zadobio teske telesne ali nije zivotno ugrozen i ako Bog da, oporavice se potpuno. Bukvalno nesreca sa bas puno nesrecnih okolnosti bez ikakvog divljanja ili pijanstva.
  • Bojan

    03.06.2023 14:32
    @Vlad Cepes

    Taj tvoj komentar će biti sasvim na mestu jednom kada biciklisti koji voze po Novom Sadu 50 na sat budu postojali bilo gde izvan tvoje glave. U međuvremenu vrati dozvolu i potraži ozbiljnu pomoć, jer neko ko pati od takvih halucinacija ne bi trebalo da učestvuje u saobraćaju ni kao pešak ako nema staraoca.
  • Vlad Cepes

    02.06.2023 16:53
    Bot Robin Hud. Ne.
    Bojan
    02.06.2023 • 15:19
    @Vlad Cepes

    Nema "bicikli", samo bicikl.
    Biciklisti apsolutno ne moraju da guraju bicikl preko prelaza sa stazom, što je ovde slučaj.

    Kao i lik kojem se obraćaš, ni ti svojim neznanjem ne bi trebalo da maltretiraš druge.

    Pesacki prelaz je za pesake i na njemu treba da guras bicikli da bi se smatrao pesakom kao ucesnikom u saobracaju. Ako doletis sa, recimo, 50 km/sat sa biciklom na pesacki prelaz, sa ili bez staze, vozac putnickog vozila te nekada ne moze videti i mozes biti povredjen, oboren. Doduse, tvoja povredjenost ima izgleda duboke korene i kompenzuje se osecajem lazne vise vrednosti koju anonimno i bez osnova plasiras po partijskom zadatku i za malu kintu.
    Drago mi je da SNS botovi postaju sve pismeniji i smisleniji, makar na prvi pogled.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika