Presuda za ubistvo komšije na Grbavici 7. juna: Posvađali se oko bojlera

Suđenje Novosađaninu M. M. (66) koji se tereti da je u julu prošle godine ubio komšiju na Grbavici je završeno, a presuda će biti objavljena 7. juna.
Presuda za ubistvo komšije na Grbavici 7. juna: Posvađali se oko bojlera
Foto: 021.rs

Prilikom iznošenja završnih reči, tužilaštvo je istaklo da je dokazano da je okrivljeni bio nasilan, dok je odbrana tvrdila da je bio "grubo isprovociran", prenosi Dnevnik.

Kako je utvrđeno, M. M. je bio u alkoholisanom stanju.
Prema izjavi M. M. do svađe je došlo oko korišćenja zajedničkog bojlera. On je takođe tvrdio da je komšija prethodno bio nasilan prema njemu, ali da mu je žao zbog svega što se dogodilo. 
 
Prema optužnici, okrivljeni je nakon svađe na zajedničkoj terasi izbo komšiju, a povređeni čovek je nakon napada pokazivao znake života, ali je uprkos brzoj intervenciji lekara Hitne pomoći preminuo u Urgentnom centru. 
  • Robot

    02.06.2023 16:51
    /
    Ja u ovoj zemlji više ne bih nikoga osudio ni za šta. Poverenja u sistem nema. I to sa razlogom. Zato ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke.
  • J

    02.06.2023 15:29
    Da li je to ona zgrada sa stanovima od 12 kvadrata?
  • Komšinica

    02.06.2023 09:29
    Ima toga još!
    U istoj toj zgradi ima još jedan kritičan slučaj, ali se čeka da završi u crnoj hronici. A do tada ćemo mi da strepimo i prelazimo na drugu stranu ulice od njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika